Counting the days

Counting the days

Så skal jeg snart afsted til New Zealand, derfor vil jeg lave denne “rejseblog” så i kan følge med i mit liv på den anden side af jorden. Det er lidt under en måned siden jeg fik min værtsfamilie. De bor i byen New Plymouth, som ligger på nordøen. Jeg har været så heldig at få en værtsfar(Mo), en værtsmor(Deborah), to værtssøstre Kyla, som er den ældste og Dayna som er knap en måned yngre end mig. Familien bor midt i byen hvor de ejer et motel, som ligger på samme grund som deres eget hus. Jeg skal gå på pigeskole, det er lidt anderledes, da jeg aldrig har prøvet det før, og næsten altid har gået i en klasse hvor antal af piger var i undertal. Jeg kommer til at gå på samme skole som Dayna, hun har hjulpet mig lidt med hvad for nogle fag der var, da man skal vælge sine egne fag, det eneste fag som er obligatorisk at vælge er nemlig Engelsk.
Jeg glæder mig rigtig meget til at skulle afsted. Tiden går så hurtigt, der er kun 21 dage til at jeg rejser. I næste weekend skal jeg til Kastrup, på førorientering. Her skal jeg møde de andre danskere som skal afsted til New Zealand. Det skal nok blive hyggeligt.
Hej hej

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Counting the days