AFS GATEWAY CAMP 2014

High School

Jeg går på New Plymouth Girls High School, så det betyder at der kun er piger. Dette er lidt mærkeligt da jeg aldrig har prøvet noget lignende, men jeg har vænnet mig til det. At gå på pigeskole resulterer så i at det er svært at møde drenge, hvilket gør at jeg savner mine drenge venner hjemme i Danmark, da der ikke er særlig mange til at tage deres plads dette år. Pigeskole er på en måde også godt, da det gør at piger koncentrerer sig mere i undervisningen, men drengeskoler vil jeg ikke mene hjælper meget da jeg tror drenge på en måde koncentrerer sig mere når der er piger til stede i undervisningen.  På min skole har vi to fag, morning tea (mad pause) to fag, tutor group, lunch og sidste fag. Det er normalt at have en gruppe man hænger ud med i pauserne, dette er så mine veninder jeg har snakket om før hvis i husker tøse komsammen hos Charli? Totur group er lidt som kontaktgruppe på efterskole. Dette har vi hver dag, og det er den samme gruppe året igennem. Det er hyggeligt da vi ikke rigtig laver noget. Vi har en tutor group lære, som jeg er rigtig glad for, og alle mine veninder siger jeg har fået den bedste, så det er heldigt! Skolen skema er et 6 dags skema så det er ikke rigtig nogle uger der er de samme. Du vælger 6 fag inden du starter i skole og har 5 hver dag, så der er altid et fag du ikke har.
De fag jeg har valgt er Social Studies, English, Maths, Textiles, Graphics and Photography.

Social Studies:Dette fag er som samfundsfag, bare sjovere. Vi har set to film, disse film skal vi så skrive en aflevering om. Det er et fag hvor du skal skrive en masse ned, så det er en lille smule svært da det ikke er alle ord jeg ved hvad betyder og skal stave til ordene imens jeg skriver ned, så jeg er en smule langsommere end alle andre.
English:
Engelsk er egentlig bare ligesom dansk hjemme i danmark. Vi har om noveller, ukendte tekster, Shakespeare og creative writing. Alle elever skal have engelsk indtil year 12, som jeg er i.
Maths: Jeg synes matematik er en smule svært at følge med i da alt foregår på engelsk, hvilket gør det endnu sværere da jeg i forvejen har problemer med det. Men jeg har heldigvis dette fag med min søster.
Textiles:
Dette er et af mine ynglings fag. Vi skulle i den første uge skrive lidt ned.
Men nu er jeg i gang med at lave et nederdel, som vi så skal have godkendt undervejs, dette er virkelig et fag for mig, da jeg elsker at sy, det eneste der er lidt træls er at du ikke må lave dit eget mønster, da jeg havde et nederdel på hjernen jeg ville lave, men da jeg ikke kunne lave det blev jeg nødt til at lave et andet.
Graphics:
Dette er et fag hvor vi startede med at lave et powerpoint om et movement man kunne lide. Bagefter skulle vi så lave ”concept pages” dette vil sige at vi skal lave A3 papir med en masse ideer til stole som du har designet som passer til dette movement. Det er meget nemmere at se vedhæftet billede af mit arbejde.
Photography: Dette er et fag jeg også er glad for da jeg får mulig for at bruge mit kamera. Vi har haft om still life, hvor vi skulle finde 2 photografer at skrive om, og analysere et af deres billeder, og tage vores egne billeder 20 i studio light og i naturligt lys. Det samme er vi så i gang med lige nu om portrætbilleder.

Jeg håber i kunne bruge dette til at få et bedre overblik. 🙂

IMG_1779

IMG_1781

IMG_1782

Photography

IMG_1783

IMG_1786

IMG_1788

Graphics

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AFS GATEWAY CAMP 2014